Notícies

22 DE NOVEMBRE: DRET AL LLEURE

2014-10-29 18:24

Estem organitzant una de grossa per reivindicar el DRET AL LLEURE dels infants...

 

Clica a la imatge i veuràs el vídeo per promoure-ho!!!

REPRESENTANTS DE L'ESPLAI ENDINSA'T AL MOVIDIC AL PRAT DEL LLOBREGAT

2014-09-20 19:10

Una de les fites educatives de la Federació Catalana de l'Esplai, és l'organització del MOVIDIC a l'inici de cada curs. l'Esplai Endinsa't de Vilanova del Camí també ha volgut participar, com és habitual cada setembre, en aquest espai formatiu i de participació. A més de participar en les propostes de la Federació Catalana de l'Esplai, els esplai que hi participen col.laboren en la promoció del lleure educatiu a l'espai i treballen conjuntament la mateixa línia pedagògica, basada en un centre d'interès de la proposta educativa de cada curs.

En aquesta ocasió, sota el lema: "ESPLAIS SOSTENIBLES", l'Esplai Endinsa't organitzarà tot un recull d'activitats pels infants de l'Esplai, ubicat al Centre Cívic del Barri La Pau de Vilanova del Camí, amb l'objectiu de fomentar i conscienciar la cultura ecològica i la sostenibilitat. Més de 200 monitors i monitores i 35 esplais han participat del MOVIDIC d'aquest any i Endinsa't no volia quedar-se fora d'aquest moviment educatiu.

L'ESPLAI ENDINSA'T INICIA EL CURS

2014-09-20 18:59

El darrer dissabte 20 de setembre, l'Esplai Endinsa't de Vilanova del Camí, va iniciar el seu projecte motor al Centre Cívic del Barri La Pau. Per tal de donar continuïtat al projecte, i després de nou anys en funcionament, l'Associació de lleure Endinsa't, segueix treballant per l'educació en el lleure dels vilanovins i vilanovines més menuts. L'Esplai Endinsa't funciona els dilluns i dimecres en horari de 17.30h a 19.30h i els dissabtes de 10.30h a 13.30h. En aquest temps, els infants tenen el seu espai de reforç escolar (una hora d'estudi) per poder fer els deures i reforçar els aprenentatges escolars amb l'ajuda dels monitors, i una segona franja per gaudir i aprendre jugant a través de propostes de lleure i lúdiques (manualitats, sortides, jocs...).

El curs s'ha iniciat gairebé amb una trentena d'inscripcions el darrer dissabte 13 de setembre que es va celebrar la Gran Festa d'inici amb les activitats de circ i l'inflable que van organitzar al carrer del Centre d'Esplai. Tot i així, les inscripcions continuen obertes i qualsevol persona interessada pot adreçar-se al Centre Cívic del Barri La Pau, els dilluns i dimecres a les 17.30h o els dissabtes a les 10.30h i informar-se del funcionament i organització.

Des de l'entitat es vol fer una crida a la importància de la participació dels infants en aquest tipus de projectes. L'Esplai és un espai de lleure educatiu i social i cal promocionar-lo entre les famílies que en desconeixen en seu objectiu. A l'espai s'aprèn jugant i compartint experiències i vivències amb els altres, alhora que es treballa la socialització i cohesió entre els infants dels grups. Un infants ha de aprendre a conviure, relacionant-se en entorns oberts i pensats per a l'expressió i creixement personal. Per tot això, Endinsa't treballa en el foment de la marca 100%ESPLAI i L'ESPLAI: un espai per somriure, on aprendre a jugar i conviure

 

FES-TE VOLUNTARI/A

2014-09-06 09:35

RENOVAR BORSA DE MONITORATGE

2014-08-31 10:20

Bon dia,

Us comuniquem que hem iniciat un procés de renovació de la Borsa de Monitoratge de l'entitat. L'arxiu dels formularis d'inscripció a la borsa es van crear el 2005 i és segur que les dades de molts dels monitors inscrits són obsoletes i sense actualitzar. Per aquest motiu, a partir de setembre iniciem el procés i caldrà omplir el formulari d'inscripció que trobareu a la web (www.endinsat.org) per poder continuar a la Borsa de monitoratge de l'entitat. Les dades anterior s'esborraran definitivament aquest mes de setembre.

Recordeu que formar part de la Borsa de Monitoratge d'Endinsa't suposa rebre les demandes de monitors de les diferents activitats i projectes i estar al dia dels processos de selecció que gestiona l'entitat.

Salutacions,

CONSELL DIRECTIU

CANVI D'ADRECES DE CORREU

2014-08-15 11:04

Des de l'entitat informem que hi ha hagut canvi en els domini del correu electrònic i per tant, s'han modificat les adreces de correu de l'entitat. Fins ara, les adreces finalitzaven en @esplai.org, a partir d'aquests moments serà @fundesplai.org.

CASALET DE SETEMBRE 2014

2014-05-11 13:40

la VILATECA a VILAnova per Setmana Santa

2014-03-23 20:23

Participa al projecte!

XXè SALÓ DE LA INFÀNCIA DE VILANOVA DEL CAMÍ

2014-01-02 14:32

Un tancament del Saló amb 786 infants assistents!

Els darrers dies de desembre, del 23 al 28, es va organitzar el XXè Saló de la Infància a Vilanova del Camí. Gestionat per Endinsa't en conveni amb l'Ajuntament de Vilanova del Camí, el Saló de la Infància va prendre una dimensió oceànica. Un mar ple de peixos, ones, taurons, pops...es va apoderar de Can Papasseit per gaudir plegats del lema d'aquesta edició: "Pirates al Saló!!!". El Glaciet, personatge característic del Saló vilanoví, va haver de enfrontar-se al Capità Barbaverda, envoltat d'un bon recull de propostes educatives per gaudir en família. Ludoteca familiar, maquillatge, espai de 0-3 anys, tallers, activitats d'alimentació, hoquei, handbol... un munt d'activitats que s'oferien als matins de 10.30h a 13.30h i a les tardes de 16.30h a 19.30h. A més, es va gaudir d'un espai de Play Station i Wii, amb el suport de APP informàtica, Sigrid informàtica i Milar, i un espai de Fotocall. Aquelles famílies que van voler posar-se davant de la càmera, rebran al seu correu electrònic una foto ben divertida ambientada en el fons marí i la vida dels pirates.

Aquesta vintena edició ha estat possible gràcies al treball dedicat amb gran entusiasme i il.lusió dels monitors: Silvia Alcaraz, María Béjar, Anna Fernández, Sara Gallardo, Tània González, Georgina Gramunt, Natanael Lindes, Laia Morreres, Mònica Pujol, Susana Vaquero i Lorena Vega. Tots ells ben organitzats gràcies al Pau Ortínez, coordinador del projecte i de l'entitat.

A més, va compartir l'experiència en Jona del Club de Tennis de Vilanova del Camí, que va oferir una activitat de minitennis tots els dies del Saló.

A més de la visita del Glaciet, hi va haver altres actuacions i actes. Sweet India va oferir un espai de dansa i espectacle, Cal Rubio ens va convidar a un berenar ben dolç, MoltaXamba va aportar els seus ritmes i Els Cabrons un bon taller de màscares. També, es va disfrutar d'activitats extraordinàries, com els infables a la Plaça, l'Inglú de vent amb històries de pirates, els helicòpters teledirigits de APP informàtica i sobretot, la gran arribada del Patge Makalí amb els patges de l'Orient, que van permetre fer un tancament del Saló 2013 amb gran èxit.

Des de l'entitat, volem agrair a tots els col.laboradors, empreses i entitats l'èxit d'aquest XXè Saló de la Infància.

Gràcies a tothom!!!!

CASTANYADA AL MERCAT

2013-10-31 14:27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El darrer dissabte 26 d'octubre al matí, Endinsa't va organitzar un matinal de jocs en família en motiu de la celebració de la Castanyada. Un recull de macrojocs per a petits i grans amb l'objectiu de promoure la dinamització al Mercat Municipal de Vilanova del Camí.

A més, vam tenir la visita de la senyora Castanyera que va repartir castanyes acabades de coure a tot el públic que hi va assistir.

Des d'Endinsa't es felicita a l'equip de voluntaris de l'Esplai dels dissabtes que van fer possible una jornada festiva i lúdica molt lluïda.

Aquesta proposta està emmarcada dins del conveni entre l'entitat i l'Ajuntament de Vilanova del Camí.

 

<< 1 | 2 | 3 >>

Si vols formar part de la BORSA DE MONITORATGE de l'entitat i rebre totes les demandes, projectes, propostes, cursos... que puguin sorgir al llarg del curs, cal ENVIAR UN MAIL A en_din_sa't@fundesplai.org.

Un cop el rebem, et notificarem la teva inscripció a través d'un email a la teva bústia de correu electrònic. 

PARTICIPA AMB ENDINSA'T!!!!

Calendari d'esdeveniments

FESTA INICI DE L'ESPLAI

2013-09-21 00:00

CASALET DE SETEMBRE 2013

2013-07-26 20:37

1a reunió del Consell d'Infants de Vilanova del Camí

2013-05-04 10:00
El proper DISSABTE 4 DE MAIG està convocada la PRIMERA REUNIÓ del Consell d'Infants de Vilanova del Camí al Centre Cívic del Barri La Pau.