Notícies

VINE A L'ESPLAI: festa d'inici i esplai

2013-09-14 16:34

UNA SETMANA PLENA D'AVENTURES I EMOCIONS

2013-08-03 16:48

Durant la primera setmana de setembre, el Centre Obert “El Cireret” va acollir el Casalet de setembre, aquest cop ambientat en les aventures del Petit Príncep. Segons afirmen des d’Endinsa’t, ha estat una setmana plena d’aventures, on els infants han començat a restablir certa rutina de cara a començar novament l’escola. Han pogut gaudir d’una gran varietat d’activitats (lúdiques, psicomotrius….) i també de l’entorn del municipi i d’altres de la comarca, com Piera, on van anar d’excursió.

FINALITZA EL CASAL D'ESTIU 2013

2013-07-26 20:40

  Després de tot un mes ple de treball intensiu i esforços compartits donem per tancat el Casal d'Estiu 2013 de Vilanova del Camí.

 
Volíem escriure aquestes línies per agrair a l'equip de monitors i directores la tasca que han fet des de l'inici fins a la fi, amb l'empempta i la il·lusió per aconseguir que aquest Casal fos tot un èxit. El nivell de professionalitat, de treball en equip, de cohesió, de tasca educativa...ha estat excel.lent! El resultat, tant a nivell educatiu com organitzatiu, ha estat fantàstic i amb diferència en relació a les anteriors edicions.
L'Equip Directiu Municipal i l'Equip Supervisor Laboral formem una comissió amb objectius clars, directes i estrictes. No obstant, aquesta firmesa en la nostra tasca permet que, any rere any, el projecte de Casal d'Estiu de l'Ajuntament de Vilanova del Camí es superi i pugui millorar i avançar, adaptant-se a les necessitats del moment. Nosaltres marquem les directius, que es valoren i es modifiquen per millorar, però vosaltres poseu l'esforç, la dedicació i el contacte amb els infants i les famílies, aconseguint que tot plegat s'hagi valorat molt satisfactòriament.
 
Heu estat un equip excel.lent, per tot això, aprofitem aquest moment per felicitar-vos i esperem trobar-nos molt aviat!!!!
 
"Sou un equip que fa créixer persones"
 
 
EQUIP DIRECTIU MUNICIPAL I EQUIP SUPERVISOR LABORAL
Isa Molina, Noèlia Julià i Liria Sánchez
Sara Luengo i Raúl Rubio

 

ELS VILAkids S'ACOMIADEN

2013-06-19 16:43

El proper DISSABTE 21 DE JUNY el Consell d'Infants de Vilanova del Camí VILAkids s'acomiaden per aquest curs amb un petit pica-pica col.laboratiu.

Cal agrair la dedicació del grup d'infants representants de les aules de 5è i 6è de les escoles municipals i, sobretot, la il.lusió que hi han abocat per tirar endavant aquest nou projecte a Vilanova del Camí.

El naixement dels VILAkids ha estat marcat per trobades quinzenals al Centre Cívic del Barri La Pau. Allà han decidit el seu nom, el seu logotip i el seu eslògan. A més, ja tenen les primeres propostes pel municipi i una pizellada de la tasca a realitzar el proper curs.

Des de l'entitat i des de la dinamitzadora Silvia Alcaraz, es felicita a aquest infants i els animem a seguir endavant, fent força per aconseguir una Vilanova de tots i totes.

NOU ESPAI DE JOC: La peixera

2013-05-20 18:14

Endinsa’t està promovent un nou espai de joc educatiu al Centre Cívic del Barri La Pau de Vilanova del Camí. Una de les sales de la primera planta de l’equipament s’està habilitant com a espai de joc i ludoteca. Aquesta iniciativa era una de les propostes de millora que l’entitat hi va fer constar al pla de treball que va presentar en la convocatòria de concurs per l’adjudicació de la dinamització de les activitats per a infants i joves de Vilanova del Camí.

L’espai estarà dividit en zones de joc educatiu: zona de lectura amb petits sofàs, catifes i coixins; zona de joc simbòlic amb una cuineta i un supermercat, i la zona de jocs de taula, zona de dibuix. Cadascun d’aquests espais està creat amb un objectiu educatiu i sota el lema de l’entitat: Jugant també s’aprèn“.

El cost d’aquesta proposta va a càrrec de l’entitat, però el seu ús es posa a disposició de l’Ajuntament vilanoví com a recurs infantil alternatiu per les activitats d’adults que ja s’organitzen al Centre Cívic del Barri La Pau.

GRÀCIES A LA FARMÀCIA MASSANA

2013-05-14 20:57

VISITA A L’ESPLAI DE LA SRA. CARME;

EXPERTA EN HIGIENE BUCODENTAL

El darrer 13 de maig a la tarda va visitar l’Esplai Endinsa’t, la Sra.Carme, de la Farmàcia Massana de Vilanova del Camí i especialista en higiene bucodental.

Va apropar-se fins a l’esplai que organitza Endinsa’t tots els dilluns i dimecres a la tarda al Centre Cívic del Barri La Pau per a recordar als menuts de l’esplai la importància que té rentar-se bé les dents i tenir una bona salut dental.

Tots els infants de l’espai estaven d’allò més concentrats mentre la Sra. Carme els va explicar quants cops ens hem de rentar les dents, el temps de la rentada, com ens les hem de rentar,  la importància de fer servir el fluor, el que ens pot passa si no ens rentem les dents...

Els infants es van quedar bocabadats amb el super raspall de dents que duia la Sra. Carme, amb el que va explicar com calia rentar-se les dents. Van poder participar fent preguntes i explicant la seva experiència sobre com es renten ells les dents a casa.

En acabar l’explicació la Sra. Carme els hi va anar fent diverses preguntes per veure si tot el que havia explicat havia quedat clar, i alhora, els hi va anar repartint diferents objectes de regal, com a premi per estar tant atents.

Tant mateix, va obsequiar a tots amb una mostra de pasta de dents, un fluor i un bloc per apuntar notes.

L’equip educatiu d’Endinsa’t ha valorat l’activitat com a molt interessant i, sense dubte, com a una experiència per a repetir amb els infants de l’esplai. Des de l’entitat s’agraeix la col·laboració de la Farmàcia Massana de Vilanova del Camí.

Aquesta és una de les iniciatives per a promoure l’educació en el lleure i fer consciència social de la importància del treball dels esplais.

WEB ENDINSA'T

2013-04-28 19:28

Avui obrim una nova finestra de l'entitat.

Un portal de comunicació i informació per les famílies, usuaris, entitats... i tota aquella persona que vulgui gaudir de les activitats i projectes que l'entitat ofereix.

<< 1 | 2 | 3

Si vols formar part de la BORSA DE MONITORATGE de l'entitat i rebre totes les demandes, projectes, propostes, cursos... que puguin sorgir al llarg del curs, cal ENVIAR UN MAIL A en_din_sa't@fundesplai.org.

Un cop el rebem, et notificarem la teva inscripció a través d'un email a la teva bústia de correu electrònic. 

PARTICIPA AMB ENDINSA'T!!!!

Calendari d'esdeveniments

FESTA INICI DE L'ESPLAI

2013-09-21 00:00

CASALET DE SETEMBRE 2013

2013-07-26 20:37

1a reunió del Consell d'Infants de Vilanova del Camí

2013-05-04 10:00
El proper DISSABTE 4 DE MAIG està convocada la PRIMERA REUNIÓ del Consell d'Infants de Vilanova del Camí al Centre Cívic del Barri La Pau.