FINALITZA EL CASAL D'ESTIU 2013

2013-07-26 20:40

  Després de tot un mes ple de treball intensiu i esforços compartits donem per tancat el Casal d'Estiu 2013 de Vilanova del Camí.

 
Volíem escriure aquestes línies per agrair a l'equip de monitors i directores la tasca que han fet des de l'inici fins a la fi, amb l'empempta i la il·lusió per aconseguir que aquest Casal fos tot un èxit. El nivell de professionalitat, de treball en equip, de cohesió, de tasca educativa...ha estat excel.lent! El resultat, tant a nivell educatiu com organitzatiu, ha estat fantàstic i amb diferència en relació a les anteriors edicions.
L'Equip Directiu Municipal i l'Equip Supervisor Laboral formem una comissió amb objectius clars, directes i estrictes. No obstant, aquesta firmesa en la nostra tasca permet que, any rere any, el projecte de Casal d'Estiu de l'Ajuntament de Vilanova del Camí es superi i pugui millorar i avançar, adaptant-se a les necessitats del moment. Nosaltres marquem les directius, que es valoren i es modifiquen per millorar, però vosaltres poseu l'esforç, la dedicació i el contacte amb els infants i les famílies, aconseguint que tot plegat s'hagi valorat molt satisfactòriament.
 
Heu estat un equip excel.lent, per tot això, aprofitem aquest moment per felicitar-vos i esperem trobar-nos molt aviat!!!!
 
"Sou un equip que fa créixer persones"
 
 
EQUIP DIRECTIU MUNICIPAL I EQUIP SUPERVISOR LABORAL
Isa Molina, Noèlia Julià i Liria Sánchez
Sara Luengo i Raúl Rubio