GRÀCIES A LA FARMÀCIA MASSANA

2013-05-14 20:57

VISITA A L’ESPLAI DE LA SRA. CARME;

EXPERTA EN HIGIENE BUCODENTAL

El darrer 13 de maig a la tarda va visitar l’Esplai Endinsa’t, la Sra.Carme, de la Farmàcia Massana de Vilanova del Camí i especialista en higiene bucodental.

Va apropar-se fins a l’esplai que organitza Endinsa’t tots els dilluns i dimecres a la tarda al Centre Cívic del Barri La Pau per a recordar als menuts de l’esplai la importància que té rentar-se bé les dents i tenir una bona salut dental.

Tots els infants de l’espai estaven d’allò més concentrats mentre la Sra. Carme els va explicar quants cops ens hem de rentar les dents, el temps de la rentada, com ens les hem de rentar,  la importància de fer servir el fluor, el que ens pot passa si no ens rentem les dents...

Els infants es van quedar bocabadats amb el super raspall de dents que duia la Sra. Carme, amb el que va explicar com calia rentar-se les dents. Van poder participar fent preguntes i explicant la seva experiència sobre com es renten ells les dents a casa.

En acabar l’explicació la Sra. Carme els hi va anar fent diverses preguntes per veure si tot el que havia explicat havia quedat clar, i alhora, els hi va anar repartint diferents objectes de regal, com a premi per estar tant atents.

Tant mateix, va obsequiar a tots amb una mostra de pasta de dents, un fluor i un bloc per apuntar notes.

L’equip educatiu d’Endinsa’t ha valorat l’activitat com a molt interessant i, sense dubte, com a una experiència per a repetir amb els infants de l’esplai. Des de l’entitat s’agraeix la col·laboració de la Farmàcia Massana de Vilanova del Camí.

Aquesta és una de les iniciatives per a promoure l’educació en el lleure i fer consciència social de la importància del treball dels esplais.