L'ESPLAI ENDINSA'T INICIA EL CURS

2014-09-20 18:59

El darrer dissabte 20 de setembre, l'Esplai Endinsa't de Vilanova del Camí, va iniciar el seu projecte motor al Centre Cívic del Barri La Pau. Per tal de donar continuïtat al projecte, i després de nou anys en funcionament, l'Associació de lleure Endinsa't, segueix treballant per l'educació en el lleure dels vilanovins i vilanovines més menuts. L'Esplai Endinsa't funciona els dilluns i dimecres en horari de 17.30h a 19.30h i els dissabtes de 10.30h a 13.30h. En aquest temps, els infants tenen el seu espai de reforç escolar (una hora d'estudi) per poder fer els deures i reforçar els aprenentatges escolars amb l'ajuda dels monitors, i una segona franja per gaudir i aprendre jugant a través de propostes de lleure i lúdiques (manualitats, sortides, jocs...).

El curs s'ha iniciat gairebé amb una trentena d'inscripcions el darrer dissabte 13 de setembre que es va celebrar la Gran Festa d'inici amb les activitats de circ i l'inflable que van organitzar al carrer del Centre d'Esplai. Tot i així, les inscripcions continuen obertes i qualsevol persona interessada pot adreçar-se al Centre Cívic del Barri La Pau, els dilluns i dimecres a les 17.30h o els dissabtes a les 10.30h i informar-se del funcionament i organització.

Des de l'entitat es vol fer una crida a la importància de la participació dels infants en aquest tipus de projectes. L'Esplai és un espai de lleure educatiu i social i cal promocionar-lo entre les famílies que en desconeixen en seu objectiu. A l'espai s'aprèn jugant i compartint experiències i vivències amb els altres, alhora que es treballa la socialització i cohesió entre els infants dels grups. Un infants ha de aprendre a conviure, relacionant-se en entorns oberts i pensats per a l'expressió i creixement personal. Per tot això, Endinsa't treballa en el foment de la marca 100%ESPLAI i L'ESPLAI: un espai per somriure, on aprendre a jugar i conviure