NOU ESPAI DE JOC: La peixera

2013-05-20 18:14

Endinsa’t està promovent un nou espai de joc educatiu al Centre Cívic del Barri La Pau de Vilanova del Camí. Una de les sales de la primera planta de l’equipament s’està habilitant com a espai de joc i ludoteca. Aquesta iniciativa era una de les propostes de millora que l’entitat hi va fer constar al pla de treball que va presentar en la convocatòria de concurs per l’adjudicació de la dinamització de les activitats per a infants i joves de Vilanova del Camí.

L’espai estarà dividit en zones de joc educatiu: zona de lectura amb petits sofàs, catifes i coixins; zona de joc simbòlic amb una cuineta i un supermercat, i la zona de jocs de taula, zona de dibuix. Cadascun d’aquests espais està creat amb un objectiu educatiu i sota el lema de l’entitat: Jugant també s’aprèn“.

El cost d’aquesta proposta va a càrrec de l’entitat, però el seu ús es posa a disposició de l’Ajuntament vilanoví com a recurs infantil alternatiu per les activitats d’adults que ja s’organitzen al Centre Cívic del Barri La Pau.