XXè SALÓ DE LA INFÀNCIA DE VILANOVA DEL CAMÍ

2014-01-02 14:32

Un tancament del Saló amb 786 infants assistents!

Els darrers dies de desembre, del 23 al 28, es va organitzar el XXè Saló de la Infància a Vilanova del Camí. Gestionat per Endinsa't en conveni amb l'Ajuntament de Vilanova del Camí, el Saló de la Infància va prendre una dimensió oceànica. Un mar ple de peixos, ones, taurons, pops...es va apoderar de Can Papasseit per gaudir plegats del lema d'aquesta edició: "Pirates al Saló!!!". El Glaciet, personatge característic del Saló vilanoví, va haver de enfrontar-se al Capità Barbaverda, envoltat d'un bon recull de propostes educatives per gaudir en família. Ludoteca familiar, maquillatge, espai de 0-3 anys, tallers, activitats d'alimentació, hoquei, handbol... un munt d'activitats que s'oferien als matins de 10.30h a 13.30h i a les tardes de 16.30h a 19.30h. A més, es va gaudir d'un espai de Play Station i Wii, amb el suport de APP informàtica, Sigrid informàtica i Milar, i un espai de Fotocall. Aquelles famílies que van voler posar-se davant de la càmera, rebran al seu correu electrònic una foto ben divertida ambientada en el fons marí i la vida dels pirates.

Aquesta vintena edició ha estat possible gràcies al treball dedicat amb gran entusiasme i il.lusió dels monitors: Silvia Alcaraz, María Béjar, Anna Fernández, Sara Gallardo, Tània González, Georgina Gramunt, Natanael Lindes, Laia Morreres, Mònica Pujol, Susana Vaquero i Lorena Vega. Tots ells ben organitzats gràcies al Pau Ortínez, coordinador del projecte i de l'entitat.

A més, va compartir l'experiència en Jona del Club de Tennis de Vilanova del Camí, que va oferir una activitat de minitennis tots els dies del Saló.

A més de la visita del Glaciet, hi va haver altres actuacions i actes. Sweet India va oferir un espai de dansa i espectacle, Cal Rubio ens va convidar a un berenar ben dolç, MoltaXamba va aportar els seus ritmes i Els Cabrons un bon taller de màscares. També, es va disfrutar d'activitats extraordinàries, com els infables a la Plaça, l'Inglú de vent amb històries de pirates, els helicòpters teledirigits de APP informàtica i sobretot, la gran arribada del Patge Makalí amb els patges de l'Orient, que van permetre fer un tancament del Saló 2013 amb gran èxit.

Des de l'entitat, volem agrair a tots els col.laboradors, empreses i entitats l'èxit d'aquest XXè Saló de la Infància.

Gràcies a tothom!!!!