BENVINGUT/DA A ENDINSA'T

“Pren ENergia,

DINamitza el grup d’infants i obtindràs la

SATisfacció del somriure d’un infant.

 

EnDINsa't és una Associació de Lleure Infantil i Juvenil que té com a objectiu el foment de les activitats del món de lleure per tal d'apropar-les als ciutadans més menuts de la nostra comarca de l'Anoia. La comunicació, la interculturalitat, la creativitat i la imaginació són els nostres pilars que s'uneixen als conceptes diversió i educació en totes les tasques adreçades als nostres infants i joves.

Qualsevol entitat o institució que treballa amb els més menuts o joves de la nostra societat, pretén arribar als seus usuaris educant i afavorint les seves capacitats i habilitats, tot potenciant els seus interessos.

La línia que marca aquesta forma d’actuar davant dels usuaris o socis de l’entitat queda reflectida en el projecte educatiu del centre i  es basa en l’experiència dels primers anys de vida de l’entitat ESPLAI ENDINSA’T, federada a la Federació Catalana de l’Esplai, i que pretén apropar l’educació en el lleure, en els seus principis, als més menuts de la societat actual.

Aquesta línia de treball marca les estratègies tant pedagògiques, com organitzatives i valoratives per fer front a l’educació integral que oferim als infants.

Tant la Llei de Protecció de dades com el seguiment i compliment del Conveni Col·lectiu del Lleure a Catalunya, són fonamentals per a encaminar aquest projecte que, neix per créixer; és a dir, es confecciona, pròpiament dit, després dels primers anys de constitució de l’entitat i, anirà creixent, modificant-se a mesura que la realitat de l’entorn d’actuació i dels nivells organitzatius i de gestió de l’entitat canviïn.